Posted in Fiske och regler

Flugfiske och egentillverkade flugor

Flugfiske och egentillverkade flugor Posted on 6th februari 2022

Vad är bättre än att fiska? Du kommer ut i naturen och upplever både lugna, sköna dagar blandat med otrolig spänning. Många fiskar från bryggan, stranden eller från en båt. Varje fisketur är ett äventyr. Det fantastiska med fiske är att det är en hobby och fritidssysselsättning som alla kan njuta av oavsett ålder. För de inbitna sportfiskarna är utmaningar en självklar del av fisket. Detta gör att de flest sportfiskare kommer att prova på flugfiske förr eller senare.

Utmaning

Att fiska med fluga är en utmanande form av fiske. Du kommer att behöva träna din teknik att hantera både spö samt lina korrekt och säkert. För många blir flugfiske den ultimata typen av fiske. I och med den växande e-handeln kan sport och flugfiskare handla all utrustning de behöver online. Det innebär att många e-handelsföretag kommer att behöva investera i en ny, modern och Eco-friendly förpackningsmaskin. E-motions säljer en effektiv packmaskin som är både miljövänlig, modern och som är utrustad med smart men enkel teknologi. Samtliga paket är av 100 procent återvinningsbart material. Det här är en packmaskin som är enkel att använda, går på el och använder lufttryck vilket innebär att den är mycket tyst.

Bind egna flugor

Att flugfiska är bara en början av denna fantastiska typ av fiske. Förr eller senare kommer flugfiskaren att fundera på att binda egna flugor. Detta är en rejäl utmaning av sportfiskarens samlade kunskap och en möjlighet att kanske lyckas skapa den ultimata flugan. Du får dock räkna med att det kommer att ta lite tid att skapa bra flugor som fisken kommer att hugga på. Att binda sina egna flugor är en hobby som är lite pillig men vad är roligare under höst och vinter (när fisket är begränsat) än att sitta hemma och skapa sina egna flugor som kan testas när säsongen börjar?

magnetism